Du Kan Gjøre Hunden Din Mer Fantastisk

Alle kan gå ut og hente en hund og ta ham med hjem. Men hvis du ønsker å ta vare på hunden din, må du vite hva du gjør. Vær oppmerksom på følgende nyttige råd, slik at du kan sørge for at hunden din har alt den trenger for å leve og langt og sunt liv.

Se på subsidiert helsetjenester for hunden din hvis pengene er stramme. Mange lokalsamfunn, i samarbeid med grupper som SPCA tilbyr rabatterte tjenester som har vist seg uvurderlig for hundeeiere. Se på å få hunden spayed eller kastrert og vaksinert for en brøkdel av veterinær kostnader på en sponset hendelse sannsynligvis i nærheten til deg. Bare kontakt SPCA eller et dyrehjem i byen din.

Helt likt folk nød stamgjest årlig physicals, hundene nød det likt ting. Tydelig, hundene dont ‘ snakke, så den kan hard å regne ut når de ‘ har problemer med deres ben eller tenner. Får din hunden avkrysset opp opp på årlig ville tillate du å vite hvis der er alle problemer.

Kjæledyret ditt trenger vaksinasjoner, mye på samme måte som babyen din gjør. Noen vanlige vaksiner som hunder krever inkluderer rabies, hepatitt og distemper. Hvert kjæledyr er forskjellig, og hver vil ha en annen immuniseringsplan. Veterinæren din er en stor ressurs når det gjelder hvilke vaksinasjoner som er riktige for alderen og rasen til kjæledyret ditt.

Når du har en hund, sørg for at du gir ham nok vann. Vann bør gjøres tilgjengelig for hunden din til enhver tid på dagen, spesielt om sommeren. Legg vannskålen hans et sted hvor ingen vil snuble over den, ellers vil du rengjøre gulvene dine hele dagen!

Aldri miste temperamentet eller straffe hunden din hvis du finner ut at de gjorde noe galt. Negativ forsterkning vil ganske enkelt gjøre hunden din redd, noe som vil gjøre det vanskelig for deg å trene dem. Bruk positiv forsterkning til enhver tid for å få hunden din til å samarbeide når du lærer ham nye ting.

Prøv å alltid være klar over hvordan hunden din føler seg. Hvis hunden din ser ut til å være nervøs, redd eller redd for visse ting, bør du merke deg dette og prøve å unngå å sette hunden i en stressende situasjon. Når en hund er stresset eller redd, kan du traumatisere hunden din hvis du insisterer på at den forblir i stressende situasjon.

Du bør bare prøve å lære hunden din en ny kommando under hver treningsøkt. Selv om du tror hunden din er god til å plukke opp på ting og vil ikke ha noen problemer med det, er det mye mindre forvirrende for deg og ham hvis du fokuserer på bare én ting om gangen.

Hunden din elsker deg betingelsesløst, og du vil sørge for at du gir mest mulig ut av ham. Derfor er det viktig at du bruker informasjonen du har fått, slik at du kan jobbe for å ta godt vare på kjæledyret ditt. Kjæledyret ditt fortjener skikkelig omsorg, og du kan nå gi det til ham.