Enkle Tips Om Hunder Som Er Enkle å Følge

Hunder og mennesker har bodd sammen i mange årtusener. Fordi hunder anses å være «mannens beste venn», er det åpenbart at det å eie en hund kan være en fantastisk ting. Hvis du får en hund, er det ditt ansvar å sørge for at den blir ordentlig tatt vare på. Dette rådet vil hjelpe deg med å holde hunden din lykkelig og sunn.

Unngå å insistere på at hunden din sosialiserer pent med alle andre forbipasserende hunder. Eksperter anbefaler at hunden din kan tolerere introduksjoner gjennom snusing og eying med et annet dyr, men sier at å tvinge problemet kan skape problemer. Godta hundens ledelse når du møter og hilser på andre dyr og gir mulighet for naturlig samhandling.

Fordi hunder ikke kan snakke med deg, er det viktig å lære sine ikke-verbale signaler. For eksempel, hvis hunden din nøler, er det ikke en god ide å tvinge ham til å nærme seg en person eller et annet dyr. Dette kan føre til en bit til en annen hund eller til og med til en person. Se etter ikke-verbale signaler og følg det hunden forteller deg.

Hvis du tar med hunden din på tur, må du sørge for at du har et nylig bilde av dem tilgjengelig. Dette lar deg ha et bilde av ham hvis han går seg vill.

Hvis hunden din er veldig urolig eller lett spennende, anbefaler eksperter at du ikke tar dem med på ferie. Mange ganger spenningen og forvirringen i et nytt område fylt med fremmede er for mye for hyper hunden og ubehagelige hendelser kan oppstå. Finn en flott kennel for å ta vare på din i stedet.

Hunden din må sikres når du er i en bil. Ikke bare vil det gjøre reisen tryggere, da det vil føre til færre distraksjoner for personen som kjører bilen, men i tilfelle en ulykke, kan det også redde hundens liv. Se etter en sikkerhetsbeltesele, ofte solgt i dyrebutikker, som du kan sette i bilen for kjæledyret ditt.

Hvis du er i markedet for en ny valp, sørg for at du vil ha nok tid til å vie til sin trening. I gjennomsnitt må du ta en ung hund utenfor for å gjøre sin virksomhet åtte ganger om dagen, og det kan ta mye bort fra tidsplanen din. Trening tar mer tid og tålmodighet enn de fleste innser.

Uansett hvor pent hunden din oppfører seg, aldri ta den av eiendommen din med mindre den er i bånd. Et vilt dyr kan trekke sin oppmerksomhet og få ham til å løpe ut i fare, eller en uventet provokasjon kan resultere i en ubehagelig situasjon med andre mennesker og deres hunder. Du vil være å klandre hvis hunden din blir skadet for å være av hans bånd.

Det er din plikt som hundens eier å ta vare på den på riktig måte. Når du er klar over hva du skal gjøre, blir jobben enklere. Dette stykket vil være til hjelp. Bare implementer noen av disse tipsene i husholdningsplanen din, så vil du se noen alvorlige forbedringer i hunden din veldig raskt.

Heve En Sunn Og Lykkelig Hund