Råd For å Hjelpe Deg Med Hunden Din

Alle kan gå ut og hente en hund og ta ham med hjem. Men hvis du ønsker å ta vare på hunden din, må du vite hva du gjør. Vær oppmerksom på følgende nyttige råd, slik at du kan sørge for at hunden din har alt den trenger for å leve og langt og sunt liv.

Du vet kanskje at sjokolade er farlig for hunder, men du vet kanskje ikke detaljene. Sjokolade er farlig på grunn av sentralstimulerende midler koffein og theobromine. Baking sjokolade er den farligste, med en høy mengde sentralstimulerende midler. Hvit sjokolade inneholder minst mulig sentralstimulerende midler. Ta deg hund til veterinær hvis han innkaller sjokolade.

Oppbevare neglene opp på din hunden trimming. Hvis de starte Curling under, din hunden kanskje erfaring en masse smerte. Finner noe fint avklipt du kanne bruk å trimme din hundene ‘ nagle du selv. Hvis du ikke føler deg komfortabel trimming dem selv, kan en pleie gjøre det for lite penger.

Når skaffer en Le hunden, du nød sette opp en utnevnelse med din innenbys vet med det samme. Hunder fra pounds er utsatt for mer sykdommer enn andre. Det er grunnen dens ‘ betydelig å har en i sin helhet sjekk og en forløpet av vaccinations tidligere du bringe din dukke hjem.

Å beskytte din hunden i tilfellet han er bortkommet eller stjålet, har en microchip inngrep implantert av din vet. Disse praktiske brikkene lagrer data som kan hentes av en ly eller dyr offiser og brukes til å kontakte deg. De er smertefri å putte inne og tilbud fred i sinnet for det pet beiler!

Sjekk at hundens krage er riktig justert ved å feste to av fingrene komfortabelt under den og trekke forsiktig. Det bør være akkurat nok plass til å gjøre dette og ikke mer, ellers kan han være i stand til å bevege seg ut av det. Alltid oppbevare den opp på, bortsett fra i løpet av sprinkelkasse transport, idet det krage kanne bli snagged og skade.

Gi hunden din et flott sted å sove. Hver hund trenger en seng for å kalle sin egen som er temperaturkontrollert og komfortabel. Hvis ikke, kan hunden veksle soveplasser mellom uønskede steder, for eksempel sofaen din når du ikke ser på. En seng gir ham også en stor følelse av sikkerhet og tilhørighet.

Ikke få trening av hunden din til å virke som et ork. Hunder plukker opp denne negative energien og vil ha vanskelig for å lære hvis du ikke er i riktig sinnsramme. Gjør det morsomt og prøv å se på det som en bindingsopplevelse med kjæledyret ditt. Når hunden din har det gøy, lærer de treningen raskere.

Styr stemmen din for å kontrollere hunden din. Når han er en god gutt, snakk med høy stemme og dusj ham med ros. Når han oppfører seg dårlig, bruk en veldig lav og gruff stemme for å indikere din misnøye. Å være i samsvar med dette vil hjelpe ham å lære raskere, noe som gjør det mye lettere for ham og ham å trene ham.

Hunden din elsker deg betingelsesløst, og du vil sørge for at du gir mest mulig ut av ham. Derfor er det viktig at du bruker informasjonen du har fått, slik at du kan jobbe for å ta godt vare på kjæledyret ditt. Kjæledyret ditt fortjener skikkelig omsorg, og du kan nå gi det til ham.

Heve En Sunn Og Lykkelig Hund