Vær Det Beste Mennesket For Hunden Din

Å eie en hund er ingen enkel oppgave. De krever massevis av omsorg, fra å bli badet til matet til sjekket av veterinæren. Med så mye å gjøre, hvordan kan du følge med? Denne artikkelen vil gi deg noen enkle tips for å hjelpe deg med å få jobben gjort riktig.

Betenke lærer din hunden hånd signaler jevnsides med muntlig kommandoene. Konsistens og praksis er nøkkelen til undervisning en hund disse ikke-verbal kommandoer. Mange eiere bli frustrert og feriested rygg å muntlig kommandoene, bortsett fra en frisk-utdannet hunden burde oppfatte begge to. Prøve benytter bare muntlig kommandoene når hunden er ute av syn omfang, bortsett fra når slutte opp, bare bruk hånden signaler.

Alltid gir din hunden masse av oppmerksomheten og kjærligheten. Når din hunden arter riktig, sikre du utleie hunden vite du er glade og gir seg noe kjærligheten. Denne ville hjelpe forsterke det fint opptreden og hunden ville prøve å oppføre seg på denne måte for det positiv oppmerksomheten..

Hunden din har tenner akkurat som deg, så det er fornuftig at han trenger riktig tannpleie. Invester i en hund tannbørste og pusse tennene ofte. Bare å la veterinæren gjøre det ved sine vanlige kontroller er ikke nok. Du kan også kjøpe godbiter som er spesielt ment å hjelpe med kjæledyrets tenner.

Avstå fra å gjøre treningsøktene med hundene dine for lenge. Utvidede økter kan gjøre et hundedekk ut og bli lei lett når du prøver å lære dem nye ting. Begrens treningsøktene dine til 20-30 minutter, da dette vil bidra til å holde hundens fulle oppmerksomhet.

Vær forsiktig med loppebehandlingen du skal bruke på hunden din. Mange av dem kan forårsake kreft hos barn. Snakk med veterinæren din om de sikreste alternativene, og ikke la barna i nærheten av hunden mens du gjør en behandling.

Hvis valpen eller hunden din stadig tygger på møblene dine, kan du investere i noen tyggeleker. Spred dem rundt gulvet, spesielt rundt bena på sofaen og endebordene. Vær begeistret for tilbudene dine om å leke med chewies med hunden din for å oppmuntre til hyppig bruk. Dette burde til slutt avskrekke ham fra å chomping møblene dine.

Hunden din må sikres når du er i en bil. Ikke bare vil det gjøre reisen tryggere, da det vil føre til færre distraksjoner for personen som kjører bilen, men i tilfelle en ulykke, kan det også redde hundens liv. Se etter en sikkerhetsbeltesele, ofte solgt i dyrebutikker, som du kan sette i bilen for kjæledyret ditt.

Kunnskapen du har fått fra denne artikkelen vil sikre at hunden din er så glad og sunn som mulig. Det er det du streber etter, ikke sant? Så lenge du legger ned innsatsen for å bruke denne kunnskapen, vil du dra nytte av den hver eneste dag. Elsk hunden din og nyt dem!